"Jalan dakwah hanya satu. Jalan inilah yang dilalui oleh Rasulullah s.a.w. dan para sahabat baginda. Demikian juga kita dan para pendokong dakwah, sama-sama melaluinya berpandukan taufik dari Allah s.w.t. Kita dan mereka melaluinya berbekalkan iman, amal, mahabbah (kasih sayang) dan ukhuwwah (persaudaraan). Rasulullah s.a.w. menyeru mereka kepada iman dan amal, kemudian menyatupadukan hati-hati mereka di atas dasar mahabbah dan ukhuwwah. Berpadulah kekuatan iman, kekuatan akidah dan kekuatan kesatuan. Jadilah jamaah mereka jamaah yang ideal sebagai model. Kalimahnya mesti lahir dan dakwahnya pasti menang walaupun ditentang oleh seluruh penghuni muka bumi ini." [Syeikh Mustafa Masyhur]

Followers

Thursday, April 23, 2009

Book Fare 2009 at PWTC

Satu lg kenangan terindah yg nk dikongsikan bersama...


Alhamdulillah...Akhirnya dapat jgk aku pergi ke Book Fare 2009 at PWTC.
I'm not alone...but ditemani oleh 2 jejaka hensem lagi bergaya ;
AMAN & MAIL.
Mereka berdua ni la sebenarnya yg paksa aku untk ke sana...


Kat PWTC waktu tu crowded sgt2...xtaula berapa ramai yg dtg 2 nak beli buku ataupun dtg nk tgk2 buku saje...itu x penting...yg penting ape?

KERJASAMA!!!

Huhuhu...dah lari konsep ni...

yg penting pesta buku meriah...

pening kepala nak pilih kedai mane dulu nak masuk...

So,nk jimat masa aku masuk je yg mane jumpe dulu...

kalau nak tahu pesta buku ni besar x besarnya sampai 3 tingkat semuanya..

Bayanglah sendiri camner...

1 je sedih mase aku nk naik tingkat 3 guard dah nk tutup kedai kat atas...

Nila akibat dtg lambat...

Sedih rase xsempat jelajah semua...tapi xmngape sbb round 2 tingkat tu pon dah pnt!!!

sambil masuk dlm kedai buku sempat gak aku bergambar...

Nilah antara gambar yg sempat di ambil...






Ini pula adalah antara buku2 yang sempat aku tengok and baca secara ringkas...












Selain drpd itu, terdapat juga persembahan KOIr oleh team CELCOM...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...